Potetsalat x 2 -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Potetsalat x 2

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Potetsalat: Skrell potetene og kok dem møre i saltet vann. Rens sukkererter og forvell dem.( Legg i kokende vann kok opp på nytt og ha raskt over i iskaldt vann. Sukkerertene skal fremdeles være sprø.) Bland sammen olivenolje, honningsennep, sitronsaft, finhakket hvitløk, salt, pepper og eventuelt kapers. Del de kokte varme potetene i skiver eller terninger, strimle opp sukkererter og skjær vårløk og reddiker i biter. Bland grønnsakene sammen og hell dressingen over. Server potetsalaten lun tilspekemat, grillet kjøtt, pølser eller fisk. Kremet potetsalat: Kok poteter og del dem i litt store terninger. Finhakk rødløk og sylteagurk og del stangselleri og eple i biter og bland med potetene. Smak til rømme med ravigottesaus, litt av laken fra agurkene, salt og pepper. Vend dressingen lett inn i potetene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Potetsalat
fav Tid: 45 min
Potetsalat