Potetsuppe med røkt laks og rogn -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Potetsuppe med røkt laks og rogn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær poteter og grønnsaker i små terninger. Fres i smør et par min, hell på kraft og kok til grønnsakene er møre ca 20 min. Sil fra kraften og hell den tilbake i gryten. Mos grønnsakene fint opp og bland i kraften sammen med fløten. Eller bruk en stavmikser og kjør grønnsakene glatt i gryten. Kok opp og smak til med salt og pepper. Finsnitt purre og surr den lett i smør. Tilsett røkt laks i strimler. Legg 1-2 ss med purre og lakseblanding og 1 ts rogn på toppen av hver suppetallerken. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Løpstikkesuppe