Potetsuppe vichysoisse - Dette er en ganske klassisk variant av den berømte suppen som kokken Louis Diat oppfant på hotell Ritz-Carlton på første halvdel av 1900-tallet.
Foto: Erik Hannemann

Potetsuppe vichysoisse

Dette er en ganske klassisk variant av den berømte suppen som kokken Louis Diat oppfant på hotell Ritz-Carlton på første halvdel av 1900-tallet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene og ha dem i en kjele sammen med purren. Dekk med vann og kok de møre med litt salt.

Bruk gjerne stavmisker og kjør potetene og purren helt glatt. Ha i kyllingkraft og eventuelt litt mer vann til det får riktig konsistens (den skal være tykk, men ikke som en potetmos).

Riv osten og rør den inn. Servér gjerne med noen stekte pølsebiter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?