Prostinnens beste - Kaker med god smak av ekte meierismør holder seg lenge myke i kakeboksen. Oppskriften gir ca. 40 kaker.
Foto: Foto: Helge Eek

Prostinnens beste

Kaker med god smak av ekte meierismør holder seg lenge myke i kakeboksen. Oppskriften gir ca. 40 kaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Egg og melis røres riktig godt. Smør halvsmeltes og røres i, arbeides godt. Mandler hakkes smått og has i. Mel siktes i til slutt.

Settes med teskje på kald plate, rifles med en gaffel dyppet i varmt vann. Stekes på 160–180 grader i 10–15 min. Skal ikke være brune, bare svak farge på.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.