Provencalsk lam -

Provencalsk lam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 1 time. Ben ut steken, gni den inn med salt og pepper. Risp bladene av den ene rosmarinstilken og hakk dem. Dryss dem på kjøttet og rull det fast sammen. Surr kjøttet jevnt og tett med bomullshyssing. Legg de siste rosmarinstilkene på kjøttet. Skrell og skjær potetene i tynne skiver. Legg dem i ildfast fat med salt, pepper og rosmarin mellom lagene. Hell på hvitvin og så mye buljong at potetene dekkes. Legg kjøttet på toppen og stek det hele midt i ovnen. Server kjøttet på potetsengen med en god tomatsalat til. Tips: Hvis du bener ut kjøttet i god tid kan du koke kraft på benet og bruke det sammen med vinen til potetene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Farsert lammebog
fav Tid: 180 min
Fransk lammestek