Provencalsk skinkestek -
Foto: Kom Holthe

Provencalsk skinkestek

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Del gulrøttene i to på langs og løken i båter. Del selleriskivene i 3-4 biter og finhakk hvitløken. 2. Legg grønnsakene i bunnen på en ildfast form, gjerne leirgryte. Plasser steka oppå grønnsakene, strø på salt og krydder og hell over vinen. 3. Legg lokk på formen og stek på 225° C i ca. 2 1/2 time til steketermometeret viser 75° C. Serveres med godt, ferskt brød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Skinkestek