Provencalske tomater - Tomater fylt med hvitløk, provencekrydder og annet godt er perfekt tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Foto: Alf Børjesson

Provencalske tomater

Tomater fylt med hvitløk, provencekrydder og annet godt er perfekt tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær toppen av tomatene og ta ut innmaten. 2. Rør sammen salt, pepper, hvitløk, kavring, sennep, olje og persille og fyll tomatene. Om ønskelig kan tomatene toppes med litt revet hvit ost. 3. Stekes i ovnen sammen med lammerygg eventuelt annet kjøtt til de er sunket litt sammen og blitt brune på toppen, ca 10 minutter på 225° C.      

Oppskriften er hentet fra matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Auberginesalat