Provencegrønnsaker til grillet kjøtt og pølser -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Provencegrønnsaker til grillet kjøtt og pølser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del grønnsakene i biter og vend inn salt, krydder og olje. Dette kan gjøres noen timer før servering. Lag små porsjonspakker med grønnsakblandingen i aluminiumsfole. Legg på varm grill i 15-20 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?