Purre- og potetsuppe med røkt torsk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Purre- og potetsuppe med røkt torsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær det meste av purren, løk og poteter i biter og surr i smør et par min. Hell på kraft og kok til grønnsakene er møre ca 20 min. Sil fra kraften og hell den tilbake i gryten. Mos grønnsakene fint opp og bland i kraften sammen med fløten. Eller bruk en stavmikser og kjør grønnsakene glatt i gryten. Kok opp og smak til med salt og pepper. Kok den røkte fisken i litt usaltet vann tilsatt litt melk. Ta opp fisken rens den for skinn og ben og del i "spisevennlige" biter. Finsnitt resten av purren og surr den myk i smør. Øs opp suppen tilsett kokt fisk, surret purre og litt finhakket persille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?