Pytt-i-panne - Dette er pytt-i-panne med ribbe.
Foto: Erik Hannemann

Pytt-i-panne

Dette er pytt-i-panne med ribbe.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær alt i omtrent like store terninger. Stek poteter i godt med smør og olje til de er nesten ferdige. Ha i løk, pølse og selleri. Stek til alt begynner å få fin farge og er gjennomstekt.

Server med persille og eventuelt et speilegg.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Svinesnitzel