Slik gjør du det:
Finhakk løken og stek den gyllen i olje. Dryss på godt med tacokrydder på kyllingkjøttet. Ha det i stekepanna sammen med løken. Hakk vårløk og chili og stek til kyllingen er ferdig. (Du kan fjerne chilifrøene om du ikke vil ha det så sterkt).
Bruk en morter og knus korianderfrøene (du kan bruke korianderpulver også, men det dufter ikke like livlig).
Bland det med smøreosten. Smør på tortillaen.
Legg kyllingblandingen på den ene halvdelen av tortillaen og dryss på osten.
Brett tortillaen sammen. Legg den i stekepanna og stek den gyllen på begge sider.
Sett ovnen på 100 grader og hold de stekte varme i ovnen.
Servér gjerne med rømme og litt salat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.