Quinoa-pilaff med urter -
Foto: Tove K. Beistein

Quinoa-pilaff med urter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha quinoa i en sil/sikt. Skyll under rennende kaldt vann til vannet som renner ut er klart, ca 2 minutter. Bland gryn og kraft i en kjele og kok opp. Reduser varmen og småkok til quinoaen er nesten mør og vannet er nesten borte, ca 15-20 minutter. Hell fra resten av kraften. Ha quinoaen over i en stor bolle, bland inn olivenolje og sitronsaft, gjerne med gaffel. Avkjøl til romtemperatur. Bland inn pinjekjerner, solsikkekjerner, rødløk og basilikum. Smak til med salt og pepper. Oppskriften er hentet fra "Frisk, mett og glad" av Per Lauritz Lien (Gyldendal 2008) 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Hirsegrøt
fav Tid: 120 min
Lettbakt julebrød