Quinoasalat med roastbiff -
Foto: Mari Svenningsen

Quinoasalat med roastbiff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Kok opp buljong i en kjele og tilsett guinaokornene. La dem koke under lokk i 15 minutter. Tilsett salt og la dem stå å svelle i 5 minutter. 2. Skjær paprika i små terninger. Skyll linsene og bland dem med paprika, guinoa og hakket persille. 3. Server guinoasalaten med roastbiff og en skje kesam. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Suppe med pistou