Råmarinert sjøkrepshale med pistasje- og hasselnøttolje, rødvinssirup og gressløkolje. -

Råmarinert sjøkrepshale med pistasje- og hasselnøttolje, rødvinssirup og gressløkolje.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Marinaden: Hakk pistasjenøtter og bland det med hasselnøttolje, gressløk, salt og hvit pepper. Skjær halen i tynne skiver etter at du har rensket vekk skallet. Ha over litt av marinaden så den får stå og trekke inn litt. Ha gjerne over litt urter og maldonsalt. Rødvinsaus: Rødvin kokes ned til 1/3 sammen med finhakket sjalottløk. Smak til med sukker til fin konsistens og smak. Ha gjerne i litt salt og pepper. Sil så det hele og servèr. Gressløkolje: Gressløk has opp i kokende vann i ca 10 - 15 sek. Flytt så direkte over i isvann. Kjør gressløken i blender sammen med solsikkeolje og smak til med salt og pepper. Sil alt og ha det over halen i små mengder.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.