Rød og grønn pesto

Rød og grønn pesto

Hjemmelaget pesto slår alle ferdigvarianter og smaker fantastisk godt! kjempe enkelt å lage. Disse er mine favoritter

Jeanette Lauritzen
15 minutter
Tilbehør

Ingredienser

4 porsjoner

1 fedd

hvitløk

100 g

Soltørkede tomater i olje, fra bama

1 potte

basilikum

Slik gjør du det:

Basilikum pesto

Ha bladene fra basilikumen, olje, og hvitløk i en kjøkkenmaskin og kjør litt glatt. Ha i pinjekjerner og revet parmesanost til ønsket konsistens.

Soltørkettomat pesto

Ha soltørkede tomater, olje og hvitløk i kjøkkenmaskin og kjør klatt. Når den er glatt ha i pinjekjerner og revet parmesan og kjør til ønsket konsistens. Ha i mer olje om du syntes den er for tykk.
Sett pestoen i lufttette glass og sett i kjøleskapet.
Nyyyt!