Rødbete og mango

Rødbete og mango

Dette gir gode farger til grå hverdager.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
10 minutter
Tilbehør

Ingredienser

1 stk

rødbet

1 stk

mango

1 dæsj

olivenolje

Slik gjør du det:

Pass på at du ikke får rødbete på klær eller annet, den setter veldig sterk farge.
Skrell rødbeten. Bruk potetskrelleren til å skjær tynne flak av rødbeten. Legg dem i en bolle.
Del mangoen i biter og ha i bollen. Ha over litt olje og salt. Vend rundt.
(Om du ikke har skrelt en mango før: Sett den på høykant. Inne i mangoen er det en stein som har samme form som mangoen - den skal du unngå med kniven. Skjær, på de to flateste sidene av mangoen, to tykke skiver slik at du ender med to halvdeler. Skjær et rutemønster, så dypt du kan, i kjøttet. Vipp ut mangobitene med en spiseskje).

Kanskje disse også frister?