Rå salmalaks - Tre forretter på en salmalaks. Utrolig hva man klarer med salma...
Foto: Erik Hannemann

Rå salmalaks

Tre forretter på en salmalaks. Utrolig hva man klarer med salma...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær opp laksen i så tynne skiver du klarer. Fordel dem på tallerkener.

Forrett 1

Hell over litt soyasaus.

Forrett 2

Hell over litt olivenolje, sitronsaft og dill.

Forrett 3

Ha over hakkede sukkererter, frisk koriander og lakserogn.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?