Rådyr wallenberg - En klassisk svensk wallenberger blir laget av finmalt kalvefarse. Denne varianten er med rådyrfarse og enebær.

Rådyr wallenberg

En klassisk svensk wallenberger blir laget av finmalt kalvefarse. Denne varianten er med rådyrfarse og enebær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Miks farse, krydder og eggehvite i en hurtigmikser i 1 minutt. Tilsett fløten i en tynn stråle litt etter litt med mikseren går. Sørg på forhånd for at både farsen og fløten er godt kalde. Form farsen til en burger pr. person. Paner i strøkavring eller brødrasp, og stek i stekepanne med smør på middels varme, i 1,5 minutt på hver side. Varm ertene raskt opp i litt vann sammen med løk, persille og salt. Hell av kokevannet. Server wallenbergerne med potetmos, tyttebær, erteblandingen og brunet smør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Elgkaker med bacon
fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 120 min
Viltpaté