Rådyrstek -

Rådyrstek

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1,5 time. Ben ut kjøttet, gni det inn med salt og pepper og surr det jevnt. Fordel smør over og legg kjøttet på rist over langpannen. Legg grovkuttede grønnsaker i langpanne sammen med vann og enebær. Sett et steketermometer i det tykkeste på steken. Stek kjøttet til kjernetemperatur 68°. Ta det ut og la det hvile. Sil sjyen og spe den med kraft til angitt mengde. La den koke inn til litt mer enn det halve, spe den eventuelt med fløte eller rømme, hvis du vil ha fløtesaus, og smak til med salt og pepper. Server kjøttet i skiver med ønsket tilbehør og sausen/sjyen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hjortestek
fav Tid: 1440 min
Langstekt elgstek