Råmarinert laks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Råmarinert laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i treninger på 1x1 cm. Skjær løk i skiver. Finhakk chili (husk å fjerne frøene først) og bland sammen med hvitløk og saft av lime og sitron. Vend laksen i blandingen og la det hele stå og marinere kaldt minimum 1 time. Jo lenger tid jo mer "kokt" blir fisken. Smak til slutt til med salt og pepper, og garner med frisk koriander og dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Laksecocktail
fav Tid: 90 min
Laks og asparges