Rød og grønn pesto - Hjemmelaget pesto slår alle ferdigvarianter og smaker fantastisk godt! kjempe enkelt å lage. Disse er mine favoritter

Rød og grønn pesto

Hjemmelaget pesto slår alle ferdigvarianter og smaker fantastisk godt! kjempe enkelt å lage. Disse er mine favoritter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Basilikum pesto:

Ha bladene fra basilikumen, olje, og hvitløk i en kjøkkenmaskin og kjør litt glatt. Ha i pinjekjerner og revet parmesanost til ønsket konsistens.

Soltørkettomat pesto:

Ha soltørkede tomater, olje og hvitløk i kjøkkenmaskin og kjør klatt. Når den er glatt ha i pinjekjerner og revet parmesan og kjør til ønsket konsistens. Ha i mer olje om du syntes den er for tykk.

Sett pestoen i lufttette glass og sett i kjøleskapet.

Nyyyt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Rød pesto
fav Tid: 45 min
Kalvecarpaccio