Rød pasta og havabbor - Gjør hverdagen morsommere med rød pasta. Det er så lett.
Foto: Erik Hannemann

Rød pasta og havabbor

Gjør hverdagen morsommere med rød pasta. Det er så lett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp rødbeten og ha i kjelen du skal koke pastaen i sammen med vann og en klype salt. La det koke i tre minutter før du har i pastaen.

Kok pastaen slik du vil ha den. 

Fileter fisken og tørk filetene godt med tørkepapir. Ha på litt salt. 

Stek fisken med skinnsiden ned i omtrent 4-5 minutter i smør. Klem over litt sitron. Vend filetene og steker dem i noen sekunder på andre siden. 

Del aspargesbønnene i biter og kok dem i to minutter. Sil av. Vend inn parmesanen.

Sil av pastaen, vend inn urtene og eventuelt litt smør. Legg pastaen på tallerker og legg fisken på pastaen. Ha på litt nykvernet pepper og server med aspargesbønnene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?