Rød pesto -
Foto: Gjertrud Hustad

Rød pesto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
6 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gylne. Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Olivenoljen tilsettes litt etter litt til ønsket konsistens. Ta gjerne mer olje, dersom pestoen blir for tørr. Tips: Du kan også bruke tørre soltørkede tomater. Da bør mengden olivenolje økes, ellers blir pestoen for tykk og tørr.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Chana masala