Rød salat med quinoa og pinjekjerner -
Foto: Clotilde Dusoulier

Rød salat med quinoa og pinjekjerner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bak paprikaen i ovnen på 200 grader til den er svart på alle sider. rens bort så mye du klarer. 

Fjern frøene.

Kok opp grønnsaksbuljongen, ha i quinoa og la det koke i 15 minutter (eller følg instruksjonene på pakningen). Sil av og la det kjølne. Del paprikaen i striper. I en medium bolle, bland sammen quinoa, paprika, pinjekjerner, olivenolje, eddik, chilisaus, salt og pepper.Bland inn tofu og server straks (eller dekk til og ha i kjøleskapet en dag eller to). 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.