Rødbete og mango - Dette gir gode farger til grå hverdager.
Foto: Erik Hannemann

Rødbete og mango

Dette gir gode farger til grå hverdager.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pass på at du ikke får rødbete på klær eller annet, den setter veldig sterk farge.

Skrell rødbeten. Bruk potetskrelleren til å skjær tynne flak av rødbeten. Legg dem i en bolle.

Del mangoen i biter og ha i bollen. Ha over litt olje og salt. Vend rundt.

(Om du ikke har skrelt en mango før: Sett den på høykant. Inne i mangoen er det en stein som har samme form som mangoen - den skal du unngå med kniven. Skjær, på de to flateste sidene av mangoen, to tykke skiver slik at du ender med to halvdeler. Skjær et rutemønster, så dypt du kan, i kjøttet. Vipp ut mangobitene med en spiseskje).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Saltbakte rødbeter