Rødbeter med blåmuggost og valnøtter - Rødbeter blir gode når de bakes lenge i ovnen. Server dem med blåmuggost, valnøtter og gressløk
Foto: Erik Hannemann

Rødbeter med blåmuggost og valnøtter

Rødbeter blir gode når de bakes lenge i ovnen. Server dem med blåmuggost, valnøtter og gressløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 220 grader. 

Vask rødbetene. Legg rødbetene i en ildfast form og ha over litt olje. 

Bak rødbetene i ovnen i en time. Kjenn etter med en kniv om de er ferdige (det skal ikke være mye motstand).

Skjær dem i skiver og legg på fat. Ha over biter av blåmuggost, valnøtter, litt olje, flaksalt og masse, finhakket gressløk. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Saltbakte rødbeter
fav Tid: 10 min
Rødbete og mango