Rødbeter med chèvrekrem - Imponer gjestene med denne gourmetforretten.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Rødbeter med chèvrekrem

Imponer gjestene med denne gourmetforretten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm ovnen til 200 grader.

Vask rødbetene og skjær av topp og bunn. Pakk dem inn i aluminiumsfolie med litt maldonsalt. Bak dem i ovnen til de er så vidt gjennomstekt. Dette tar antakeligvis fra 40 minutter til 1 time og 20 minutter.

Pakk rødbetene ut av folien og la de hvile.

Lag chèvrekremen ved å blande sammen ost og melk med en gaffel. Smak til med salt og pepper.

Lag vinaigretten ved å blande sammen balsamicoeddik og honning, for så å piske inn olivenoljen tilsatt i en tynn stråle.

Skrell rødbetene, del dem i båter og varm dem i pannen med litt smør. La de renne av på kjøkkenpapir.

Dander på tallerken med kremen underst. Drypp vinaigretten på rødbetene og litt rundt omkring. Avslutt med noen timianblader og finhakkede pistasjnøtter.

Inspirert av Jason Athertons oppskrift.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Chèvresalat