Rødbetmarinerte egg - Bruker du laken fra syltede rødbeter får eggene en flott rødfarge, og blir oppsiktsvekkende vakre når de deles.
Foto: Synøve Dreyer

Rødbetmarinerte egg

Bruker du laken fra syltede rødbeter får eggene en flott rødfarge, og blir oppsiktsvekkende vakre når de deles.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp ingrediensene til laken og la den småkoke i ca 5 minutter. Skrell eggene og legg dem i et rent, varmt glass. Hell den varme laken over eggene. Dekk glasset med et rent klede og avkjøl før du skrur på lokket. Oppbevar mørkt og kaldt til servering. Eggene er ferdig etter ett døgn, og er holdbare i minst en måned. Serveringstips Marinerte egg kan serveres som snacks eller appetittvekker, eller delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget majones.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Chilimarinerte egg
fav Tid: 30 min
Eggende salat