Rødgrøt -

Rødgrøt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

500 g friske bær

5 dl vann

100 g sukker

2 ss potetmel

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann med sukker og la bærene trekke i sukkerlaken til de er møre, men ikke kokt i stykker. Rør potetmel ut i litt kaldt vann og rør jevningen i bærene. Gi grøten et raskt oppkok, avkjøl den litt og fyll den i dessertskål. Server rødgrøt med krem eller fløte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Jordbærgrøt
fav Tid: 20 min
Rabarbrasuppe
fav Tid: 45 min
Sviskegrøt