Rødkål -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rødkål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finsnitt rødkål og surr den lett i litt fett. Tilsett rødvin og balsamicoeddik og kok inn. Tilsett krydder, eddik, ripssaft, salt, pepper og sukker etter smak. Kok opp og la trekke på svakeste varme i 3-4 timer. Smak til med krydder og mer fett rett før servering. Tips: Bruker du rødkål fra pakke smak til med litt mer karve , knust allehånde, litt rips eller solbærsaft et par epler i båter og fett fra gåsen. Kok sammen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Surkål
fav Tid: 90 min
Rødkål