Rødkål -
Foto: Astrid Hals

Rødkål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

750 g rødkål

2 stk eple

1 ts salt

2,5 dl kjøttkraft

2 ts eddik

2 ts sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Snitt kålen fint og skjær eplene i båter. Legg kål og epler lagvis sammen med salt i en kjele. Tilsett kraft og eddik. Kok opp og la alt trekke i ca. 45 minutter. Rør godt innimellom. Smak til med sukker. Tips: Rør eventuelt inn litt fett fra juleribba før servering. Et par spiseskjeer ripsgele gjør også susen. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Surkål
fav Tid: 240 min
Rødkål