Rødvinsaus -
Foto: Anne Manglerud

Rødvinsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løk, gulrot og hvitløk fint, og fres det i smør uten at det tar farge. Tilsett pepper og la alt surre et par minutter. Rør inn tomatpuré, dryss på mel og spe med kraften og nesten all vinen. Tilsett salt og timian og kok sausen i minst 15 minutter. Sil sausen. Like før bruk varmes sausen opp og tilsettes resten av rødvinen. Rør til slutt inn det siste smøret, så sausen blir blank. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fylt oksefilet