Rødvinsmarinade - Denne marinaden egner seg til biff, lamme- eller svinekjøtt.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Rødvinsmarinade

Denne marinaden egner seg til biff, lamme- eller svinekjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Bland sammen alle ingrediensene i en plastpose og legg i kjøttet. 2. La kjøttet trekke i marinaden minst 1 time. Vend på posen av og til. 3. Ta kjøttet ut av posen, tørk det litt med et kjøkkenpapir og grill etter oppskrift.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Honningmarinade
fav Tid: 5 min
Estragonmarinade
fav Tid: 180 min
Beef Pebre