Rødvinssaus - den aller beste -
Foto: Erik Hannemann

Rødvinssaus - den aller beste

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grill margbeinet i ca 10 minutter i ovnen.

Ha det i en kjele med hakket løk og gulrot. Ha i all vinen.

Kok inn til det er 1,5 desiliter. Sil av.

Gjør dette rett før servering: Smelt sukkeret i pannen til det er gyllent. Ha i vinen. Rør kraftig så sukkeret løser seg opp.

La sausen kjølne litt av før du eventuelt pisker inn smør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Béarnaise-saus
fav Tid: 180 min
Krokanis