Røkelaks og pepperrotmajones - Røkelaks blir ekstra digg med litt pepperrotmajones.
Foto: Panopticon

Røkelaks og pepperrotmajones

Røkelaks blir ekstra digg med litt pepperrotmajones.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle små runde brødskiver med olivenolje og stek i varm stekeovn eller stekepanne til skivene er sprø og gylne. Eller rist i brødrister, vent da med å pensle med olje til de er ferdig ristet. Bland majones med pepperot fra tube eller revet frisk pepperot og smør på skivene. Rull tynne skiver av røkelaks sammen og legg over. Rist / stek sesamfrø i tørr stekepanne og dryss over. Pynt med limebåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?