Røkelaksmousse med lodderogn -

Røkelaksmousse med lodderogn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal røkelaks, smør og rømme sammen i foodprocessor. Rør inn lodderogn. Bløt og smelt gelatinplatene i vinen og rør det inn. Fordel massen i porsjonsformer, som er penslet tynt med olje. La moussen stivne i kjøleskap natten over. Hvelv formene, garner moussen med grønt og server eventuelt en saus av rømme med lodderogn til, samt brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fiskemousse