Røkelaksmousse -

Røkelaksmousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca 10 min. Ha røkelaks og kesam i en foodprocessor og kjør sammen. Vend massen inn i pisket kremfløte, smak til med sennep, dill og pepper. Klem vannet ut av den oppbløtte gelatinen og smelt den i kokende vann. Avkjøl litt og tilsett i moussen i en tynn stråle under omrøring. Vend inn rød kaviar helt til slutt. Legg en remse bakepapir i bunnen av en oljesmurt form. Hell moussen i formen og la den stivne i kjøleskapet. Før servering, løsne rundt kanten med en skarp kniv og hvelv moussen på et fat. Pynt med sitronskiver, rød og sort kaviar og frisk dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Festmousse med laks