Røkelakssalat med vaktelegg -

Røkelakssalat med vaktelegg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær røkelaksen i strimler. Kok friske vaktelegg i ca. 4 minutter. Avkjøl dem, pill dem og del dem i to. Vaktelegg finnes også ferdigkokt på glass. Anrett blandet salat på porsjonstallerkener sammen med laks og egg. Drypp vinaigrette over og server ekstra vinaigrette ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Laksesalat