Røkt fisk med potet- og eggesalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Røkt fisk med potet- og eggesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fileter fisken og ta ut ben. Anrett på serveringsfat eller porsjonstallerkener. Skjær rødløk i tynne skiver og legg over. Skrell og skjær poteter i terninger. Del eggeene i skiver og hakk opp. Bland sammen rømme, ravigottesaus, gressløk, salt og pepper og vend inn poteter og egg. Server med salat, reddiker og grovt brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.