Røkt kolje i rømmesaus -

Røkt kolje i rømmesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kjøp hel fisk, fileter den og flå av skinnet. Del filetene i store stykker og brun dem i olje. Hell på rømme og vann og la fisken trekke til den er gjennomkokt, 10-15 minutter. Server fisken med gulrøtter og purre, samt kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?