Røkt kolje med italiensk tilbehør -

Røkt kolje med italiensk tilbehør

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med salsaen: Hakk løen og fres den myk, men ikke brun, i olje. Grovknus tomatene og tilsett dem sammen med terningbuljong og tomatpuré. La sausen småkoke til løk og tomater er mørt og konsistensen fyldig. Smak til med salt og pepper. Skjær filetene fra benet og flå skinnet av fisken. Del den i porsjonsstykker og damp dem i ganske lite, usaltet vann til fisken er gjennomkokt, ca. 10 minutter. Server fisken med salsaen, pasta og kokte sukkererter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.