Røkt kolje servert med nykål og persillesaus -
Foto: TV2

Røkt kolje servert med nykål og persillesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med melken mens du visper godt. Vil du lage en mager saus, visp sammen hvetemel og kald melk og kok opp under omrøring. La sausen trekke 6-8 min. Rett før servering tilsett persille og kjør sammen til en glatt og grønn med en stavmikser. Kok opp rikelig vann, legg i skiver av røkt kolje og la trekke i 5-6 min, til fiskekjøttet løsner fra bena. Snitt sommerkål/nykål i strimler. Legg i en panne og fres i litt smør og vann. Smak til med salt, pepper og ørlite grann sukker. Server med nykokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.