Røkt kveite, potet- og rotstappe og fløtesurret purre og gressløk -

Røkt kveite, potet- og rotstappe og fløtesurret purre og gressløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med potet- og rotstappe. Skrell og del poteter og grønnsaker i biter og kok møre i lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet for å spe med, hell ut det som blir til overs. Mos eller knus poteter og grønnsaker og spe med varm fløte og eventuelt kokevann. Smak til med smør, salt og pepper. Stuet purre og gressløk: Skyll godt av purren og finsnitt. Legg purre i lettsaltet kokende vann i 30 sek. Skyll i kaldt vann. Ha godt avrent purre i en kasserolle med angitt mengde smeltet smør, tilsett finsnittet gressløk og vend inn crème fraiche eller rømme. Smak til med salt og pepper. Del fisk i porsjonsskiver og legg i kokende usaltet vann og la trekke i 4-5 min. Trekketiden er avhengig av tykkelsen på skivene. La fisken renne godt av seg før den serveres på en seng av potet- og rotstappe og avslutt med stuet purre.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Fisketerte