Røkt laks med rosépepper og crème fraîche - Denne oppskriften er skapt for de aller travleste dagene. Du er ferdig med sausen før du er ferdig med pastaen. Alt du trenger er litt røyket laks, pasta og litt crème fraîche.
Foto: Erik Hannemann

Røkt laks med rosépepper og crème fraîche

Denne oppskriften er skapt for de aller travleste dagene. Du er ferdig med sausen før du er ferdig med pastaen. Alt du trenger er litt røyket laks, pasta og litt crème fraîche.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pastaen i godt saltet vann og sil av. Ha crème fraichen i en stekepanne på middels varme. Varm den opp. Hakk laksen og ha den i panna. Rør om og smak til med salt og pepper.

Hakk rosépepperen grovt. Server pastaen med sausen, strø over rosépepper og legg ved noen sukkererter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pasta med nøtter