Røkt lammelår med klementinsalat - Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et tapasbord.
Foto: Astrid Hals

Røkt lammelår med klementinsalat

Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et tapasbord.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær skallet og det hvite av klementinene. Skjær så klementinene i skiver, ca ½ cm tykke og anrett på en tallerken eller et fat. 2. Hell olivenolje og balsamicoeddik jevnt over klementinene og krydre med salt, pepper og litt sukker. Kutt oliven i skiver/biter og dryss jevnt over klementinskivene sammen med blader av frisk basilikum. 3. Anrett lammelår sammen med klementinsalaten. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Lam Klephtiko