Rømme- og hvitløksild med rødløk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rømme- og hvitløksild med rødløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del sildefiletene opp i små biter og finhakk rødløk og hvitløk. Legg sild, hvitløk og mesteparten av rødløk i en bolle , resten av rødløken brukes til pynt. Tilsett rømme og vend lett sammen. Smak til med pepper og la silden stå og trekkesmak ved romtemperatur i ca 30 min før servering. Dryss over resten av rødløken og finhakket gressløk ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Rømmesild