Rømmesaus -

Rømmesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløk og surr myk i litt nøytral olje. Tilsett hvitvin, laurbærblad og hele pepperkorn, og kok inn til halve gjenstår. Sil og tilsett seterrømme. Smak til med salt og pepper. Tilsett finhakket gressløk før servering. Sausen servers varm/lun.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Soyasmør
fav Tid: 30 min
Béarnaisesaus