Rømmesild med ristet hvitløk - Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Tilbehør

Rømmesild med ristet hvitløk

Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Dette trenger du:

2 stk sildefileter

1,5 dl rømme

1,5 dl majones

10 fedd hvitløk

2 ss gressløk

Slik gjør du det:

Kok hvitløkfeddene i vann i 1 minutt. Skrell dem. Stek dem i smør på lav varme i 15 minutter. Vend underveis så de ikke svir seg (da blir de ødelagt).

Hakk hvitløken.

Skjær sildefileten i biter, og hakk gressløken.

Bland sammen hvitløk, sild, rømme, majones og gressløk i en bolle.

Pynt med litt hvitløk og gressløk.

Lagt til av

Oppskriften passer til:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Få er klare over hvor farlig dette er

Tabben som kan gjøre pastaen til en bakteriebombe.

Kvinneguiden |

Les mer

Kan du egentlig noe om sjokolade?

QUIZ: Bevis det!

Foreldre & Barn |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK