Rømmesild med ristet hvitløk - Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Tilbehør

foto: Christopher SJuve

Rømmesild med ristet hvitløk

Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Dette trenger du

2 stk sild

1,5 dl rømme

1,5 dl majones

10 fedd hvitløk

2 ss gressløk

Slik gjør du det:

Kok hvitløkfeddene i vann i 1 minutt. Skrell dem. Stek dem i smør på lav varme i 15 minutter. Vend underveis så de ikke svir seg (da blir de ødelagt).

Hakk hvitløken.

Skjær sildefileten i biter, og hakk gressløken.

Bland sammen hvitløk, sild, rømme, majones og gressløk i en bolle.

Pynt med litt hvitløk og gressløk.

Kokk:

Oppskriften passer til:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette er langt verre enn matforgiftning

Det er mye rart du kan ta med deg hjem fra utlandet. Disse sykdommene bør du unngå.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK