Rømmesild med ristet hvitløk - Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Tilbehør

foto: Christopher SJuve

Rømmesild med ristet hvitløk

Denne må prøves av alle som liker sild. Og de som ikke (tror de) liker sild.

Dette trenger du

2 stk sild

1,5 dl rømme

1,5 dl majones

10 fedd hvitløk

2 ss gressløk

Slik gjør du det:

Kok hvitløkfeddene i vann i 1 minutt. Skrell dem. Stek dem i smør på lav varme i 15 minutter. Vend underveis så de ikke svir seg (da blir de ødelagt).

Hakk hvitløken.

Skjær sildefileten i biter, og hakk gressløken.

Bland sammen hvitløk, sild, rømme, majones og gressløk i en bolle.

Pynt med litt hvitløk og gressløk.

Kokk:

Oppskriften passer til:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Tid: 5 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Dette skjer dessverre noen ganger og er helt uakseptabelt!

Ekspertenes råd: 10 ting du aldri skal gjøre som bryllupsgjest.

Les mer

Vinnerne kommer nok til å overraske deg!

Vi har testet 11 typer lettost og gulost.

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK