Rørte tyttebær - Det er ikke så enkelt som du skulle tro
Foto: Astrid Hals/Matprat.no

Rørte tyttebær

Det er ikke så enkelt som du skulle tro

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

500 g tyttebær

200 g sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Skyld eventuelt tyttebærene og sil veldig godt av. Ha tyttebær og sukker i en bolle. Rør rundt med en visp eller sleiv. Pass på at du knuser noen bær, men også lar en del forbli intakte (det ser penere ut). Du behøver ikke røre til alt sukkeret er oppløst. Gi det litt tid så vil sukkeret automatisk løse seg opp.

Smaksvariasjoner om du ikke skal bruke bærene til saltmat:

Honning

Appelsinskall

Limeskall

Safran

Kanel

Vanilje (vaniljesukker eller vaniljestang)

En ide er å servere smaksatte bær og rømme som en dessert.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tyttebærrømme