Rabarbra og jordbær med yoghurt og mysli - Enda en rabarbraoppskrift du kan kose deg med!
Foto: TV2

Rabarbra og jordbær med yoghurt og mysli

Enda en rabarbraoppskrift du kan kose deg med!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kan serveres til frokost, lunsj eller dessert. Rens og skjær rabarbra i tynne skiver og kok opp sammen med fruktose, vaniljesukker, saft av lime og vann. Kok et par minutter til rabarbraen er mør. Rør potet eller maisennamel ut i kaldt vann og tilsett i den varme rabarbraen under omrøring. Kok opp. Trekk kasserollen tilside og avkjøl. Skjær jordbær i skiver og tilsett i rabarbragrøten. Smak ev til med litt mer fruktose. Fordel rabarbra- og jordbærgrøten i porsjonsglass. Fyll opp med yoghurt og avslutt med mysli. Server straks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai
fav Tid: 60 min
Rabarbrasyltetøy